7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

500120 GT impeller til bådmotor

Varenummer (SKU): 7797 Kategori:
Flere billeder

kr. 345,00

(6 kundeanmeldelser)

Impeller til bådmotorer fra  Sherwood, Crusader, Perkins, Jabsco og Volvo … læs mere her

Er 500120 GT impeller til bådmotor på lager?

Annonce
Køb 500120 GT impeller til bådmotor

Beskrivelse

500120 GT impeller til bådmotor

Produktfakta

  • Navn: 500120 GT impeller til bådmotor
  • Pris: DKR 345.00
  • VareID: 7797

500120 GT impeller til bådmotor er populær blandt sejlere

500120 GT impeller til bådmotor er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores gruppe af varer Impeller. Der kommer hele hele 30 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres 500120 GT impeller til bådmotor hos den populære shop Marineudstyr.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også denne vare. Køber du varer online er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Easymatic Storskødesystem finder du her. Og du kan også finde en lænseventil til gummibåd og jolle her.

500120 GT impeller til bådmotor marineudstyr

Hvis du shopper online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Marineudstyr online

Alle med en båd skal på et eller andet tidspunkt give sig i kast med at købe marineudstyr – og online findes det største udvalg. Uanset om det er en ny påhængsmotor eller bundmaling, så kan det med fordel købes på nettet.

6 reviews for 500120 GT impeller til bådmotor

Vær den første til at anmelde “500120 GT impeller til bådmotor”