7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

1852 automatsikring 120 amp

Varenummer (SKU): 9383 Kategori:
Flere billeder

kr. 259,00

(9 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

1852 automatsikring 120 amp

Produktfakta

  • Navn: 1852 automatsikring 120 amp
  • Pris: DKR 259.00
  • VareID: 9383

1852 automatsikring 120 amp er populær blandt sejlere

1852 automatsikring 120 amp er efter stor efterspørgsel tilføjet i den altid eftertragtede varekategori Sikringspaneler. Din pakke kommer hjem til dig med hele 30 dages returret med når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din 1852 automatsikring 120 amp fra den meget brugte forhandler Marineudstyr.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Easymatic Storskødesystem finder du her. Og du kan også finde en lænseventil til gummibåd og jolle her.

1852 automatsikring 120 amp marineudstyr

Shoppes der produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Marineudstyr online

Alle med en båd skal på et eller andet tidspunkt give sig i kast med at købe marineudstyr – og online findes det største udvalg. Uanset om det er en ny påhængsmotor eller bundmaling, så kan det med fordel købes på nettet.

9 reviews for 1852 automatsikring 120 amp

Vær den første til at anmelde “1852 automatsikring 120 amp”