7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Området ved Vestsjælland gemmer på spændende og smukke ture både over og under havoverfladen, men området har også stor trafik og kraftig strøm der betyder at man skal være meget opmærksom.

Bevæger vi os lidt nordpå finder vi et af de steder hvor næsten alle dykkere i Danmark tager en tur forbi hvert år, nemlig Odsherred hvor den lokale dykkerklub også nyder godt af det spændende farvand. Er man blot et visit forbi og gerne vil snorkle, er der en række spændende områder tæt på som Sejerø der har et stort rev på sydøen hvor man kan køre helt ned og holde.

Der er også området ved Ebbeløkke eller den anden lille ø, Nekselø hvor det er let at snorkle direkte fra vandkanten.
Her man mod på lidt træning først tilbyder klubben at man kan blive medlem og komme med på tur, hvis man først tager uddannelsen og det er både muligt som fridykker eller flaskedykker. Noget af de fede i dykkerklubben er at de råder over en stor gummibåd, så man let kan sejle ud i de områder hvor der er noget spændende.

Vil du gerne finde mere inspiration kan du gå ind på http:stranddyk.dk hvor du kan se hvor dykkerne udforsker havet under overfladen, det giver ofte gode ideer til hvor du også kan snorkle. Er du nybegynder eller vil du bare gerne lære lidt nyt kan du også prøve en række snorklebaner og områder med spændende ting lige under havoverfladen, det kan gøre en lidt kedelig snorkeltur til en spændende oplevelse. Find mere inspiration her.