7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Ligesom det stigende salg i sommerhuse, så er salget også de seneste år steget ret så markant indenfor bådområdet. Det er der vel egentlig ikke noget at sige til, for hvem vil ikke gerne ud i bølgens blå når sommerdagene på land bliver for hede?

En båd er et aktiv og derfor heller ikke tosset at bruge pengene på

Er du også én af dem der overvejer at anskaffe dig en båd i år, så er du altså ikke alene om det. Det behøver ikke at være den store båd med en masse sengepladser for alle, men uanset hvad det er du går efter, så kan det koste knaster.

De gode ting i livet er selvfølgelig ikke gratis, men derfor er det jo ekstra godt hvis de gode ting så i det mindste er en form for aktiver der har en værdi og muligvis stiger med tiden – ligesom med både.

Hvis din økonomi ved bådkøb viser sig at være lettere problematisk, så kan du heldigvis let ansøge om lån og til og med til en fordelagtig rente. Det hænder jo at det man først antog som nødvendige midler ikke rækker så langt, når man først begynder den seriøse søgen og finder frem til, hvad man kan undvære og hvad man bestemt ikke vil undvære.

Få lagt et budget så du kender til dit rådighedsbeløb

Når du ansøger om et lån, så er det en god idé forinden at have lagt et budget. Dette gælder både hvis du vil optage lån igennem din egen bank og hvis du vælger at gå internettets vej. Grunden til at et budget i forvejen er en god idé er, at du bliver nødt til at kende til dine muligheder for at afvikle lånet igen.

Långiver vil se på dine indtægter kontra dine udgifter og på den måde finde frem til dit rådighedsbeløb. Dette beløb kan for mange virke meget større end hvad man selv synes er nødvendigt, men det er altså sådan det fungere.