7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange forbinder dykning med noget der kun foregår på flotte koralrev i Asien, men vi har i Danmark flere spændende områder at dykke og selvom det ikke er fyldt med farvestrålende fisk kan det være en spændende måde at komme ud i vandet på.

Det er ikke en billig hobby, men selve dykkercertifikatet koster i Danmark ca. 3000,- hvor du i varmere himmelstrøg kan finde det ned til 2000,- Selve certifikatet er det samme da næsten alle dykkercentre i verden udbyder deres kurser i SSI eller PADI som er de langt største dykkercertifikater og dem som er mest anerkendte når du bagefter skal rundt i verden og dykke.

Der er i Danmark mere end 10 dykkercentre og det gælder bare om at søge online og finde en i området, tag ud og kig og er stemningen god så tag dit certifikat der, det handler nemlig i stor grad om tillid. Alle de danske centre er af høj kvalitet og så længe du føler dig tryg, skal du nok få en god oplevelse.

Når du har fået certifikatet er der flere muligheder, du kan hoppe ud og købe dit eget udstyr som koster ca. 8000,- for et godt begyndersæt der holder i mindst 10 år og så kan du springe i vandet, du kan også uddanne dig videre hvis du f.eks. gerne vil dybere eller ind i vrag og så er der beslutningen om du skal i en dykkerklub eller bare vil bruge certifikatet når du er ude i verden.

Der er mange gode muligheder for vragdyk i Danmark og det er en af de dykkerformer der kræver mest disciplin og træning. Det kan derfor være en god ide at træne det her hjemme inden du slippes ud i nogle af de kæmpe vrag man kan dykke i rundt omkring i verden.

Ud over det er der især om vinteren også mulighed for at se nogle kæmpe fiskestimer, muslingebanker og meget andet spændende i de danske farvande.