7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Når man har en båd, er der mange ting, der skal ordnes og passes, hvis man gerne vil have, at den er pænt vedligeholdt og bliver ved med at kunne flyde. En af disse ting er at have den rette bundmaling. Med en god bundmaling er du godt i gang med at beskytte din båd og sørge for, at den holder godt.

Hvad er bundmaling?

Bundmaling bruges til at beskytte skroget på din mod vækst af skaller, alger med mere. Disse kan nemlig være en hæmning for, hvor godt din båd glider gennem vandet, og de kan derfor sænke farten. Dette medvirker også til, at dit dieselforbrug bliver højere. Hvis du har en stor vækst af alger og lignende kan det i høj grad ende med at sænke din hastighed betydeligt, og dit brændstofforbrug bliver desuden øget meget, hvilket gør det dyrere for dig at sejle. Det er altså vigtigt, at du passer på din båds skrog med bundmaling for at undgå disse irriterende ufordringer.

Hvor ofte, du skal bruge bundmaling på din båd varierer meget, og det er en god idé at sætte dig ind i detaljer, så du på bedst mulig vis kan passe på din båd.

Find den rette bundmaling

https://www.baadbiksen.dk

https://www.baadbiksen.dk