7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

bil og fælles for dem er en hyggelig atmosfære og et stort sammenhold. Der er ofte lækre spisesteder, mulighed for at hilse på fiskerne og gå en tur på molerne og har du børnene med, så kan i sikkert fange en krabbe eller 2 fra bådebroen
Vi har fundet 3 havne vi gerne vil fremhæve som nogle du kan besøge både med båden eller bare i bilen og sige hej til de mange sejlere.

Skælskør Lystbådehavn

I bunden af en over 4km lang fjord skåret ind i Storbælt ligger Skælskør havn og efter den imponerende indsejling med det lille fyr er man direkte inde i centrum af byen. Kommer du den modsatte vej vil du når du er i centrum af byen have en fantastisk udsigt fra havnen ud i Storebælt.
Fra havnen er det let at komme til butikkerne, tage en gåtur i området eller et smut forbi bagen, hele byen bygger nemlig omkring havnen. Vil man gerne en tur til stranden er der kun et par km gåtur fra selve havnen.
Hvis du kommer med båd er i havnen mange muligheder der stilles til rådighed, som f.eks. gratis cykler, køkken, grillplads, sejlerstue og mange andre faciliteter ud over de almindelige som brændstof, vand og butikker med dele til båden.

Korsør Lystbådehavn

I Korsør finde du en anden hyggelig havn med udsigt over Storebælt, hvorfra du her også kan se Storebæltsbroen. Havnen har selv lavet en lille video der præsenterer dem og deres faciliteter som du kan se i videoen her under.

https:www.youtube.comwatch?v=sjgHo5GCTfM

Sejrø Lystbådehavn

Med et areal kun lige over 25 kvadratkilometer vil mange betegne Sejerø som en lille hyggelig ø, men spørger man dem selv er det også en Ø med store muligheder. De knapt 400 fastboende på øen bor meget spredt med næsten halvdelen i Sejerby og de resterende fordelt på små gårde og husmandssteder. De oprindelige Sejerøboere er der ikke mange af tilbage, men nogle af tilflytterne har efterhånden boet der i 3 eller 4 generationer og må snart blive en del af det.
Om vinteren er der stille på øen, men lægger i et smut forbi lystbådehavnen i Juli vil i mærke at der i denne periode er op til 4000 mennesker på øen og det kan også være en god ide at booke plads i havnen et stykke tid i forvejen.

Vejrmæssigt er det altid lidt lysere på Sejerø end resten af området, de har nemlig flere solskinstimer og mindre regn end fastlandet lige ved siden af.
Havnen har hele 160 bådepladser, og er fyldt med faciliteter som bad, toilet, vaskeri, grill, café, legepladser og meget mere. Det er også tæt på Sejerby med en brugs, mulighed for at lege cykler og meget andet. De 2 hyggelige spisesteder der er på øen ligger også kort gang fra havnen.
Vil man forbi og have en is på havnen er der også rig mulighed for det i kiosken inden man går en hyggelig tur på molen.