7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

500343 impeller til Honda bådmotorer

Varenummer (SKU): 7866 Kategori:
Flere billeder

kr. 169,00

(20 kundeanmeldelser)

Impeller til bådmotorer fra Honda … læs mere her

Er 500343 impeller til Honda bådmotorer på lager?

Annonce
Køb 500343 impeller til Honda bådmotorer

Beskrivelse

500343 impeller til Honda bådmotorer

Produktfakta

  • Navn: 500343 impeller til Honda bådmotorer
  • Pris: DKR 169.00
  • VareID: 7866

500343 impeller til Honda bådmotorer er populær blandt sejlere

500343 impeller til Honda bådmotorer kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Impeller. Og hey – du får jo også lige hele 30 dages returret med når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber 500343 impeller til Honda bådmotorer hos den populære shop Marineudstyr.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Easymatic Storskødesystem finder du her. Og du kan også finde en lænseventil til gummibåd og jolle her.

500343 impeller til Honda bådmotorer marineudstyr

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Marineudstyr online

Alle med en båd skal på et eller andet tidspunkt give sig i kast med at købe marineudstyr – og online findes det største udvalg. Uanset om det er en ny påhængsmotor eller bundmaling, så kan det med fordel købes på nettet.

20 reviews for 500343 impeller til Honda bådmotorer

Vær den første til at anmelde “500343 impeller til Honda bådmotorer”