7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

500302 impeller til Yamaha bådmotorer

Varenummer (SKU): 7838 Kategori:
Flere billeder

kr. 205,00

(5 kundeanmeldelser)

Impeller til bådmotorer fra Yamaha … læs mere her

Er 500302 impeller til Yamaha bådmotorer på lager?

Annonce
Køb 500302 impeller til Yamaha bådmotorer

Beskrivelse

500302 impeller til Yamaha bådmotorer

Produktfakta

  • Navn: 500302 impeller til Yamaha bådmotorer
  • Pris: DKR 205.00
  • VareID: 7838

500302 impeller til Yamaha bådmotorer er populær blandt sejlere

500302 impeller til Yamaha bådmotorer er en af de mest populære varer her på shoppen i den eftertragtede varegruppe Impeller. Du får oven i købet hele 30 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 500302 impeller til Yamaha bådmotorer ved den velkendte shop Marineudstyr.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Easymatic Storskødesystem finder du her. Og du kan også finde en lænseventil til gummibåd og jolle her.

500302 impeller til Yamaha bådmotorer marineudstyr

Køber du produkter i forskellige webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Marineudstyr online

Alle med en båd skal på et eller andet tidspunkt give sig i kast med at købe marineudstyr – og online findes det største udvalg. Uanset om det er en ny påhængsmotor eller bundmaling, så kan det med fordel købes på nettet.

5 reviews for 500302 impeller til Yamaha bådmotorer

Vær den første til at anmelde “500302 impeller til Yamaha bådmotorer”