7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

4802 dame pro tørdragt grafit str 16

Varenummer (SKU): 31020 Kategori:
Flere billeder

kr. 4.499,00

(29 kundeanmeldelser)

Vandtæt, åndbar tørdragt produceret i den bedste kvalitet. 5-dot, 3 lags lamineret materiale. Fuldt tapede sømme. … læs mere her

Er 4802 dame pro tørdragt grafit str 16 på lager?

Annonce
Køb 4802 dame pro tørdragt grafit str 16

Beskrivelse

4802 dame pro tørdragt grafit str 16

Produktfakta

  • Navn: 4802 dame pro tørdragt grafit str 16
  • Pris: DKR 4499.00
  • VareID: 31020

4802 dame pro tørdragt grafit str 16 er populær blandt sejlere

4802 dame pro tørdragt grafit str 16 er en af de mest populære varer her på shoppen i den altid eftertragtede varekategori Sejlertøj. Husk du får hele hele 30 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin 4802 dame pro tørdragt grafit str 16 fra den meget brugte forhandler Marineudstyr.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være det produkt på denne side. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Easymatic Storskødesystem finder du her. Og du kan også finde en lænseventil til gummibåd og jolle her.

4802 dame pro tørdragt grafit str 16 marineudstyr

Hvis du shopper online, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Marineudstyr online

Alle med en båd skal på et eller andet tidspunkt give sig i kast med at købe marineudstyr – og online findes det største udvalg. Uanset om det er en ny påhængsmotor eller bundmaling, så kan det med fordel købes på nettet.

29 reviews for 4802 dame pro tørdragt grafit str 16

Vær den første til at anmelde “4802 dame pro tørdragt grafit str 16”