7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

1852 trekantet tube pakke med pumpe & tov

Varenummer (SKU): 11310 Kategori:
Flere billeder

kr. 999,00

(3 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

1852 trekantet tube pakke med pumpe & tov

Produktfakta

  • Navn: 1852 trekantet tube pakke med pumpe & tov
  • Pris: DKR 999.00
  • VareID: 11310

1852 trekantet tube pakke med pumpe & tov er populær blandt sejlere

1852 trekantet tube pakke med pumpe & tov ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den godt sælgende kategori Funtubes / baderinge. Der kommer hele hele 30 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 1852 trekantet tube pakke med pumpe & tov fra den meget brugte forhandler Marineudstyr.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Easymatic Storskødesystem finder du her. Og du kan også finde en lænseventil til gummibåd og jolle her.

1852 trekantet tube pakke med pumpe & tov marineudstyr

Handler du varer i en dansk webbutik, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Marineudstyr online

Alle med en båd skal på et eller andet tidspunkt give sig i kast med at købe marineudstyr – og online findes det største udvalg. Uanset om det er en ny påhængsmotor eller bundmaling, så kan det med fordel købes på nettet.

3 reviews for 1852 trekantet tube pakke med pumpe & tov

Vær den første til at anmelde “1852 trekantet tube pakke med pumpe & tov”