7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

1852 sikkerhedsline 4 meter med karabinhager

Varenummer (SKU): 10776 Kategori:
Flere billeder

kr. 179,00

(17 kundeanmeldelser)

Sikkerhedsline fra Base … læs mere her

Er 1852 sikkerhedsline 4 meter med karabinhager på lager?

Annonce
Køb 1852 sikkerhedsline 4 meter med karabinhager

Beskrivelse

1852 sikkerhedsline 4 meter med karabinhager

Produktfakta

  • Navn: 1852 sikkerhedsline 4 meter med karabinhager
  • Pris: DKR 179.00
  • VareID: 10776

1852 sikkerhedsline 4 meter med karabinhager er populær blandt sejlere

1852 sikkerhedsline 4 meter med karabinhager fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores gruppe af varer Funtubes / baderinge. Det er ren luksus at få hele 30 dages returret med når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber 1852 sikkerhedsline 4 meter med karabinhager i den kendte webshop Marineudstyr.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være denne vare. Køber du varer online kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Easymatic Storskødesystem finder du her. Og du kan også finde en lænseventil til gummibåd og jolle her.

1852 sikkerhedsline 4 meter med karabinhager marineudstyr

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Når du handler online er du også fri for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Marineudstyr online

Alle med en båd skal på et eller andet tidspunkt give sig i kast med at købe marineudstyr – og online findes det største udvalg. Uanset om det er en ny påhængsmotor eller bundmaling, så kan det med fordel købes på nettet.

17 reviews for 1852 sikkerhedsline 4 meter med karabinhager

Vær den første til at anmelde “1852 sikkerhedsline 4 meter med karabinhager”