7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

1852 mono poleringsrondel t/dual action ø95 x 20mm

Varenummer (SKU): 11103 Kategori:
Flere billeder

kr. 59,00

(16 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

1852 mono poleringsrondel t/dual action ø95 x 20mm

Produktfakta

  • Navn: 1852 mono poleringsrondel t/dual action ø95 x 20mm
  • Pris: DKR 59.00
  • VareID: 11103

1852 mono poleringsrondel t/dual action ø95 x 20mm er populær blandt sejlere

1852 mono poleringsrondel t/dual action ø95 x 20mm er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Polerrondeller mv.. Du får oven i købet hele 30 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres 1852 mono poleringsrondel t/dual action ø95 x 20mm i den kendte webshop Marineudstyr.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på denne vare. Køber du varer online er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Easymatic Storskødesystem finder du her. Og du kan også finde en lænseventil til gummibåd og jolle her.

1852 mono poleringsrondel t/dual action ø95 x 20mm marineudstyr

Du skal have i tankerne, når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Marineudstyr online

Alle med en båd skal på et eller andet tidspunkt give sig i kast med at købe marineudstyr – og online findes det største udvalg. Uanset om det er en ny påhængsmotor eller bundmaling, så kan det med fordel købes på nettet.

16 reviews for 1852 mono poleringsrondel t/dual action ø95 x 20mm

Vær den første til at anmelde “1852 mono poleringsrondel t/dual action ø95 x 20mm”