7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

1852 ildslukker 2 kg.

Varenummer (SKU): 6089 Kategori:
Flere billeder

kr. 299,00

(11 kundeanmeldelser)

2 kg ABC pulver ildslukker inkl holder … læs mere her

Er 1852 ildslukker 2 kg. på lager?

Annonce
Køb 1852 ildslukker 2 kg.

Beskrivelse

1852 ildslukker 2 kg.

Produktfakta

  • Navn: 1852 ildslukker 2 kg.
  • Pris: DKR 299.00
  • VareID: 6089

1852 ildslukker 2 kg. er populær blandt sejlere

1852 ildslukker 2 kg. kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i kategorien Brandslukning. Det er ret godt at du får hele 30 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres 1852 ildslukker 2 kg. fra den meget brugte forhandler Marineudstyr.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på denne vare. Køber du varer online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Easymatic Storskødesystem finder du her. Og du kan også finde en lænseventil til gummibåd og jolle her.

1852 ildslukker 2 kg. marineudstyr

Købes der ind i en webshop, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Marineudstyr online

Alle med en båd skal på et eller andet tidspunkt give sig i kast med at købe marineudstyr – og online findes det største udvalg. Uanset om det er en ny påhængsmotor eller bundmaling, så kan det med fordel købes på nettet.

11 reviews for 1852 ildslukker 2 kg.

Vær den første til at anmelde “1852 ildslukker 2 kg.”