7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

De fleste online selskaber giver nu diverse leveringsmåder. Det mest populære er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter de købte varer den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo rigtig bekvem, samt mange gange tillige den mindst kostelige form for levering.

Du kan endvidere foretrække at vælge at få udbragt hjem til dig selv eller ud på din arbejdsplads. Muligheden er sædvanligvis en tak mere bekostelig, men endda rigtig let gængelig. Den mest letkøbte løsning er utvivlsomt at hente pakken selv, som jo stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på online firmaets tilholdssted.

Leveringstidspunktet er jo særdeles afgørende i tilfælde af at vi behøver din pakke omgående, så med det formål er det altså meningsfuldt at du finder den estimerede leveringsdato på det respektive produkt.

Adskillige online shops yder levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, som trods alt står og falder med at ordren aflægges tidligere end et fastslået tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få dit nye produkt ud af døren før lagermedarbejderne drager hjemad.

En række online shops præsterer levering uden gebyr, men for det meste forudsætter det at du indkøber for et konkret beløb. Derudover kan man foretrække den mest betalelige leveringsmåde, hvilket tit – ligegyldigt om man befinder sig i Køge, Birkerød eller Sæby – er at få leveret din ordre til en pakkeshop.

Enkelte internet selskaber præsterer gebyrfri levering

Det er ret ligetil for almindelige dødelige at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på diverse forhandlere på nettet og på grund af dette har masser af webbutikker været presset til at at reducere udsalgspriserne på mange af deres produkter – til drenge og piger, lige så vel som til voksne – drastisk, og endda nogle gange tilbyde levering uden beregning.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig udbytterigt at kigge forbi flere internet varehuse i Danmark efter tilbud forud for at du bestiller, sådan at man er sikker på at modtage den mest betalelige pris.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du bruge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at afdrage pengene af flere omgange.

Forud for at folk handler på en internet forhandler kan de de facto gennemgå netbutikkens handelsaftale, men det er ofte ikke videre interessant.

En nemmere løsning kunne måske være at kigge hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det generelt er en indikation om at online virksomheden tilslutter sig de danske love, udover at e-handlen fra tid til anden kigges til af specialister som forstår de gældende regler. Dette er desuden en god chance for at få bistand, såfremt du oplever udfordringer som følge af din ordre.

Tillige anbefaler vi at kunden er omhyggelig omkring de fundamentale bestemmelser der er gældende for købet, som eksempelvis den ombytningspolitik netshoppen bruger. I den forbindelse er det også vigtigt, at man stadig gemmer sin faktura, så man når som helst vil kunne eftervise sin ordre, ligegyldigt om man skal shoppe til en kvinde eller mand.

Se nærmere på om internet butikken er tilsluttet e-mærket

Trustpilot bringer dig ret fine genveje til at eftergå mange tidligere brugeres vurderinger og derved er det fornuftigt, at du beser e-handlens bedømmelser forud for at du køber.

Facebook resulterer i tilsvarende super fordelagtige muligheder for at få indsigt i internet webshoppens kundetilfredshed. Desuden møder vi mange e-forretninger som tilbyder kunderne at forfatte en kritik af virksomhedens service, hvilket tillige burde tages i brug til at afveje hvor glade kunderne er.

Hjemmesiden finansieres af annoncer. Vi har faste samarbejder med en hel del e-firmaer i form af at vi annoncerer virksomhedernes produkter, og tager kommission når de brugere vi sender videre gennemfører en handel.