7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige internet shops foreslår i vore dage en række forskellige former for fragt. En sikker vinder er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter lige når det passer dig. Muligheden er altså ultra ligetil, samt mange gange endvidere den mest prisbevidste fragtløsning.

Fragttiden kan i nogle tilfælde være rigtig aktuel forudsat du mangler varen nu og her, og af den grund er det særdeles passende at du kigger nærmere på den forventede leveringstid ved det vedkommende produkt.

En lang række online firmaer reklamerer med levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varer, men vær vagtsom da det er betinget af at bestillingen gennemføres forud for et fast tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få ordren betjent forinden lagerpersonalet har fri.

Nogle enkelte internet firmaer byder på portofri fragt, men i de fleste tilfælde kun hvis du shopper for en præcis sum. Ellers kan man vælge den mest letkøbte fragtløsning, som gerne – uanset om du befinder sig nær Næstved, Skive eller Ringkøbing – vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

Få leveret til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse

Det er i høj grad uproblematisk for enhver at prissammenligne i blandt diverse webshops og herved har flere online firmaer fundet det nødvendigt at sænke salgspriserne på mange af deres produkter – til piger og drenge, men også til mænd og kvinder – betydeligt, og endda nogle gange tilbyde gebyrfri levering.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig profitabelt at tjekke visse webbutikker efter rabatkoder inden du gennemfører din handel, så du er sikker på at få fat i den bedste pris.

Man bør imidlertid ikke overse, at i tilfælde af at en online virksomhed tilbyder deres produkter til en pris der virker hamrende billig, så burde det tit være et kendetegn på en uægte online virksomhed. Handler med kort er heldigvis dækket ind under en vedtægt, hvilket sikrer os overfor svindlende internet forretninger.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage fordel af en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at afdrage pengene ude i fremtiden.

Inden nogen shopper hos en online forretning bør man for at være sikker løbe igennem shoppens betingelser, dog er det gerne ikke videre interessant.

En anden valgmulighed kunne måske være at granske hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, fordi det bør være en erklæring om at webshoppen respekterer de danske love, samt at online firmaet lejlighedsvis vurderes af jurister der har megen viden om de gældende regulativer. Derudover tilbydes du chance for assistance, for så vidt du forvoldes besvær ved din bestilling.

I øvrigt er det at foretrække at du er oppe på mærkerne omkring de primære vilkår der kan have indvirkning på bestillingen, som eksempelvis hvilken ombytningsret e-forhandleren kører med. I den relation er det i øvrigt vigtigt, at man permanent bevarer ens faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne eftervise sin bestilling, uanset om man leder efter en vare til en kvinde eller mand.

Mange internet handler yder levering på næste hverdag

Trustpilot tilbyder dig i højeste grad belejlige genveje til at besigtige en lang række andre køberes betragtninger og derved kan det anbefales, at du undersøger e-handlens kritik inden du køber.

Facebook tilbyder dig tillige uden sammenligning anstændige metoder til at få indtryk af online virksomhedens troværdighed. I øvrigt ser vi en del online forretninger som tilbyder folk at skrive en anmeldelse af deres købsoplevelse, som også bør drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Hjemmesiden er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har et tæt samarbejde med flere internet selskaber når vi publicerer deres tilbud, og får provision om en bruger fra vores hjemmeside laver en bestilling.